Driftledare

som drivs av utveckling och innovation

Vi på Vallens gård bedriver lantbruk med mjölkproduktion och växtodling och har ständigt blicken mot framtiden. Vi drivs av utveckling och innovation och ligger i framkant när det gäller hållbarhet. Det tillsammans med en god arbetsmiljö ser vi som framgångsfaktorer. Vi vill bli ett av Sveriges främsta företag inom lantbruk.

Är du en strukturerad driftledare som drivs av utveckling? Har du förmåga att skapa resultat på både kort och lång sikt? Tycker du om att skapa rätt förutsättningar för dina medarbetare? Då kan det vara dig vi söker!

Om tjänsten
Du har det övergripande ansvaret för mjölkproduktionen tillsammans med två förmän som ansvarar för den dagliga driften. Stor tyngd ligger på att planera framåt och därmed också uppföljning av resultat och investeringar. Du rapporterar till styrelsen och är en del av att skapa våra mål och strategier. Du har personalansvar för alla som arbetar på gården och ansvarar för att säkerställa att vi är en attraktiv arbetsplats med god arbetsmiljö. Du ser till att alla har rätt förutsättningar och att jobbet blir gjort med arbetsglädje.

Vem är du?
Du är minst utbildad lantmästare eller driftledare med flerårig arbetslivserfarenhet. Vi ser att du har erfarenhet av ledarskap och uppföljning av både ekonomi och produktion. Du delar vår passion för att skapa lönsamhet genom hållbarhet och innovation. Du följer aktivt utvecklingen både inom lantbruket och samhället i stort. Du vågar lyfta nya idéer för att säkerställa lönsamheten även i framtiden. I samtal kan du både ge och ta med målet att hitta samsyn. Du trivs med att jobba med strategiska frågor och har förmågan att omsätta strategi till praktik genom beslutsamhet och gott omdöme.

Du är en person med mycket energi som letar efter en arbetsplats där ditt långsiktiga engagemang efterfrågas. Du är en självgående problemlösare som säkerställer kvalitet. Med struktur och tydlighet skapar du en bra arbetsmiljö och leder genom goda exempel.
Ledarskapsfrågor intresserar dig och du är villig att investera tid och tanke för att främja en stabil och trygg arbetsplats. I ditt ledarskap tar du dig tid för att skapa relationer och säkerställer fungerande kommunikation. Du hjälper andra att växa och utvecklas i sina roller genom att visa tilltro, samarbeta och delegera.

Du förstår att rollen kräver uthållighet och mod och att du i gengäld får stort mandat och möjlighet att påverka.

Det viktigaste för oss är att du delar vårt engagemang och intresse för att fortsätta utveckla vårt företag. Med rätt inställning och arbetsvilja finns stora möjligheter till utveckling hos oss.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och är en van användare av olika IT-system. Du har minst B-körkort och tillgång till bil.

Vi förutsätter att du kan flytta närmare oss om du inte redan finns i vår närhet. Vår målbild är att du är redo att utvecklas med oss på lång sikt.

Vilka är vi?
Vallens gård/Snaten lantbruk AB är en av Sveriges största mjölkproducenter. Vi har cirka 1200 mjölkkor som mjölkas i robot* samt 1 600 ha åker där vi producerar foder till djuren. Företaget har cirka 25 medarbetare. Hållbarhet är viktigt för oss både när det gäller arbetsmiljö, djurhälsa och bra foder. Därför satsar vi nu på att bygga ny verkstad, spolhall samt nytt personalhus. Vi har blicken mot framtiden och jobbar hela tiden för att utveckla vår verksamhet. Vi är medlemmar i Gröna Arbetsgivare.

Ort: Ljusdal
Omfattning: Heltid
Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer sker löpande. I den här rekryteringen har vi hjälp av Fyrklövern ekonomi och juridik AB, välkommen med din ansökan till jobba@4klovern.se. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt dock senast den 15 oktober.

Skicka din ansökan till:
jobba@4klovern.se
Märk ansökan med ”Driftledare”

För frågor om tjänsten
kontakta VD Janne Hansson på
070-392 77 00 eller janne@vallensgard.se

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag.

*Vi är Nordens största robotgård. Det betyder att vi är den mjölkgård i Norden som har flest robotar med frivillig mjölkning. Det vill säga korna mjölkas automatiskt och själva väljer när detta skall ske.